Mindfulnessia eli tietoisuustaitoja voi oppia kaikissa ikä- ja elämänvaiheissa. Mindfulnessin harjoittamisen hyödyt on todistettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa. Harjoittaminen lisää sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. Lisäksi se parantaa keskittymistä, työnteon laatua, tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Parhaiten mindfulnessin harjoittamisen alkuun pääsee ohjatulla kurssilla. Siellä voi jokainen osanottaja etsiä itselleen sopivia tapoja ottaa mindfulness osaksi arkirutiinejaan.

Olen valmistunut mindfulnessohjaajaksi vuonna 2017 Turun Kesäyliopistosta, opettajanamme yksi Suomen mindfulnessin uranuurtajista, Seija Mauro.Pidän mindfulnesskursseja erikokoisille ryhmille. Ne soveltuvat mainiosti täydennyskoulutukseksi monille aloille ja työpaikoille. Mindfulnessin harjoittaminen toimii samalla työhyvinvointia lisäävänä tekijänä ja lisää laatua jokaisen harjoittajan omaan elämään.

Olen pitänyt useita mindfulnesskursseja työpaikoilla ja tänä lukuvuonna opetan Turun Työväenopiston minfulnesskurssit.

Mindfulnesskurssit:

Kurssin pituus voi olla mitä tahansa, esim. välillä 3-30 tuntia.Mindfulnessin peruskurssin pituus on välillä 18-24 tuntia. Perusteista olen pitänyt myös 12 tunnin lyhytkursseja.