Mindfulnesskurssit

Mindfulnessia eli tietoisuustaitoja voi oppia kaikissa ikä- ja elämänvaiheissa. Mindfulnessin harjoittamisen hyödyt on todistettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa. Harjoittaminen lisää sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. Lisäksi se parantaa keskittymistä, työnteon laatua, tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Parhaiten mindfulnessin harjoittamisen alkuun pääsee ohjatulla kurssilla. Siellä voi jokainen osanottaja etsiä itselleen sopivia tapoja ottaa mindfulness osaksi arkirutiinejaan.

Olen valmistunut mindfulnessohjaajaksi vuonna 2017 Turun Kesäyliopistosta, opettajanamme yksi Suomen mindfulnessin uranuurtajista, Seija Mauro. Pidän mindfulnesskursseja erikokoisille ryhmille. Ne soveltuvat mainiosti täydennyskoulutukseksi monille aloille ja työpaikoille. Mindfulnessin harjoittaminen toimii samalla työhyvinvointia lisäävänä tekijänä ja lisää laatua jokaisen harjoittajan omaan elämään.

Olen pitänyt useita mindfulnesskursseja työpaikoilla ja tänäkin lukuvuonna opetan Turun Työväenopiston minfulnesskurssit.

Mindfulnesskurssit:

Kurssin pituus voi olla mitä tahansa, esim. välillä 3-30 tuntia.Mindfulnessin peruskurssin pituus on välillä 18-24 tuntia. Perusteista olen pitänyt myös 12 tunnin lyhytkursseja.

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella sopivasta kurssivaihtoehdosta: hannaleenaseppinen@gmail.com tai 050 5976691


AJANKOHTAISTA:

Ehkä syksyn kiireiden tullessa haluat vahvistaa rauhoittumisen ja keskittyminen taitojasi. Tukea monipuolisesti hyvinvointiasi ja kykyäsi olla aidosti läsnä omassa arjessasi.

Tervetuloa mindfulnesskursseilleni, jos ylläolevat lauseet sopivat ajatuksiisi.

Turun Työväenopiston syksyn kurssien ilmoittautuminen on jo avattu. Mukana on neljä kurssiani, joista yksi on etäkurssi Mindfulness tutuksi. (Tiistaisin klo 18-19.30)

Turun seudulla asuville tiedoksi ne kolme lähikurssia:

Mindfulness tutuksi (Maanantaisin klo 16.15-17.45)

Mindfulnessin harjoittaminen (Maanantaisin klo 18-19.30)

Mielekäs viikonloppu (Tunnit pe-su 28-30.10.)

Tarkempia tietoja ja ilmoittautumiset turuntyovaenopisto.fi